0

Argenti Contrasto 200 (36) – expirovaný

Expirovaný černobílý negativní film, který vás sice neoslní produktovým designem, ale získá si vás skvělým kontrastem a jemným zrnem.

Hlavní přednosti:
  • Značka: Argenti
  • Citlivost: 200 ISO
  • Charakteristika: expirovaný film, jemné zrno, vysoký kontrast
Akce

99  169 

Skladem
Nákupem získáte 9 bodů.
Značka
Záruka6 měsíců
Číslo produktu 1223359
Do oblíbených

Popis produktu

ISO

200

Formát filmu

35mm

Kontrast

Vysoký

Proces vyvolání

ČB

Zrno

Velmi jemné

Vhodné pro focení

experimenty, street, každodenní cvakání

Argenti CONTRASTO 200 B&W

Černobílý negativní film, který vás sice neoslní produktovým designem, ale získá si vás skvělým kontrastem a jemným zrnem. Doporučuje se ho vyvolávat hezky podomácku v koupelně za použití např. Rodinalo, Ilfoteco, D-76 nebo Xtolu. Je vhodný pro fotografování různých žánrů za denního světla.

Rada z vlastní zkušenosti: film je opravdu hodně pokroucený, musíte ho pořádně vysušit, jinak se vám bude hůř skenovat. Je skvělý na experimenty.

Poznámka prodávajícího: Datum expirace bohužel neznáme, není uvedené na kanistru, nicméně film jsme naskladnili 10/2019, takže je možné, že ještě ani neprošel 🙂

Parametry

Parametry filmu
Formát filmu

Barevnost

Citlivost

Počet snímků

Standardní proces vyvolání

Charakteristika

, ,

Produktové informace
Značka

Záruka

6 měsíců

0
    Košík
    Máte to tu prázdnéHurá nakupovat
      Uplatnit poukaz
      Podrobněji k přehledu
      Proces vyvolání

      Fotografický proces použitý pro vyvolání filmu. Více si přečtěte zde.

      Formát filmu

      Ne všechny filmy jdou do vašeho foťáku. Nejste si jistí, jaký film do vašeho stroje patří? Nastavte si nahoře v hlavičce svůj foťák a dozvíte se to hned. Více si přečtěte zde.

      Citlivost ISO

      Ukazuje, jak je film fotocitlivý na světlo. Více o citlivosti filmu se dozvíte zde.

      Zrno

      Filmové zrno je pro každý film specifické a liší se i podle způsobu zpracování filmu. Větší citlivost filmu = více pozorovatelné zrno. Více si přečtěte zde.