0

Kentmere 400 (36)

Kentmere 400 je charakterisktický jemným zrnem a dobrou ostrostí, jakož i širokým tonálním rozsahem a širokou expoziční šířkou.

Hlavní přednosti:
  • Značka: Kentmere
  • Barevnost: černobílý
  • Charakteristika: vysoká ostrost, dobrá pružnost, široký tonální rozsah

140 

Skladem
Nákupem získáte 14 bodů.
Značka
Záruka24 měsíců
Číslo produktu 1222984
Do oblíbených

Popis produktu

ISO

400

Formát filmu

35mm

Kontrast

Středně vysoký

Proces vyvolání

ČB

Zrno

Jemné

Vhodné pro focení

portréty, sport, street, každodenní cvakání

Kentmere 400 černobílý negativní film

Kentmere 400 je černobílý film s jemným zrnem, který je vhodný pro širokou škálu použití. Nabízí dobrou ostrost a široký tonální rozsah spolu s širokou expoziční šířkou, což z něj činí chytrou volbu pro začátečníky a ty, kteří se k filmu vracejí.

Kentmere 400 je panchromaticky citlivý a lze jej zpracovávat v široké škále různých vývojnic pomocí spirálových nádrží, hlubokých nádrží a automatických procesorů.

Řada Kentmere je vlastněna a vyráběna společností Harman technology a řídí se stejnými vysoce kvalitními postupy, jaké se používají při výrobě všech filmů a papírů značky ILFORD PHOTO.

Parametry

Parametry filmu
Formát filmu

Barevnost

Citlivost

Počet snímků

Standardní proces vyvolání

Charakteristika

, ,

Produktové informace
Značka

Záruka

24 měsíců

0
    Košík
    Máte to tu prázdnéHurá nakupovat
      Uplatnit poukaz
      Podrobněji k přehledu
      Proces vyvolání

      Fotografický proces použitý pro vyvolání filmu. Více si přečtěte zde.

      Formát filmu

      Ne všechny filmy jdou do vašeho foťáku. Nejste si jistí, jaký film do vašeho stroje patří? Nastavte si nahoře v hlavičce svůj foťák a dozvíte se to hned. Více si přečtěte zde.

      Citlivost ISO

      Ukazuje, jak je film fotocitlivý na světlo. Více o citlivosti filmu se dozvíte zde.

      Zrno

      Filmové zrno je pro každý film specifické a liší se i podle způsobu zpracování filmu. Větší citlivost filmu = více pozorovatelné zrno. Více si přečtěte zde.